• photo1454 980x245
  • photo1455 980x245
  • photo1456 980x245
  • photo1457 980x245
  • photo1458 980x245
  • photo1459 980x245

Diensten

Samenvoegen, integreren of bedrijfsovernames

Er moet een integratie tussen afdelingen van een gemeente gerealiseerd worden of bedrijfsonderdelen moeten worden samengevoegd.  Of de overname van een bedrijf moet succesvol gerealiseerd worden.

Uw vragen zouden kunnen zijn

Waar begin ik, hoe pak ik het aan, welke elementen moet ik beslist niet over het hoofd zien, hoe hebben anderen dat gedaan?

Wat ik voor u zou kunnen doen

Ik kan u adviseren en ondersteunen in het uitwerken van een gedegen plan. Dit is gebaseerd op een veranderkundig model in combinatie met de lessons learned die ik in de praktijk heb opgedaan. Geen enkele verandering zal probleemloos gaan, het is daarom zaak om te zorgen dat u het traject gedegen voorbereid ingaat en zeker weet dat u er alles aan heeft gedaan om het succesvol te laten zijn. Ik kan zorgen dat u dit voor uzelf goed organiseert.

Een ICT-project met hobbels en kuilen

Ieder project kent hobbels. Technisch, organisatorisch of qua bemensing.  Belangrijk om de hobbels en kuilen zo klein mogelijk te maken.

Uw vragen zouden kunnen zijn

Hoe beperk ik de risico’s en hoe hou ik een project binnen tijd, geld en kwaliteit?

Wat ik voor u zou kunnen doen is

Ik heb veel projecten gedaan en ook de theorie van projectmanagement geleerd. Toch heb ik het meeste gehad aan de praktijkervaring en een no-nonsense aanpak. 

Maar het begint allemaal met een goede voorbereiding. Ik kan meedenken en adviseren hoe u een goede start kunt maken en de risico’s beperkt kunt houden.

Ik kan helpen een goede projectstructuur in te richten en, wellicht wel het allerbelangrijkste, goede afspraken te maken over samenwerken en communiceren.

Als advocaat van de duivel, ofwel, luis in de pels, kan ik gedurende een project blijven meekijken om zo, proactief, te kunnen sturen.

Maar bij een project geldt hetzelfde als bij regulier werk: het moet ook leuk zijn. En die sfeer zal er zeker in een project gebracht moeten worden. Dat zouden we gezamenlijk kunnen oppakken.

Digitaliseren, flexibel werken en klantgericht werken

Organisaties moeten om. Van papier naar digitaal naar een nieuwe, flexibele manier van werken. Gemeenten, archief organisaties, onderwijsinstellingen maar ook profit organisaties.

Wat komt daarbij kijken? Wat wil de organisatie? Wat is de visie, het  beleid en de strategie. En dan….hoe krijgen we dat voor elkaar?

Uw vragen zouden kunnen zijn

Help me bij het uitwerken van een nieuwe visie. Hoe ben ik klaar voor de toekomst en welke kaders (beleid) moet ik hiervoor ontwikkelen? En hoe ziet de uitwerking eruit? Hoe ga ik voorlopen in plaats van achter de feiten aan te gaan? Hoe kunnen mijn klanten hiervan profiteren?

Wat ik voor u zou kunnen doen is

Ik heb aan het begin van de Internetontwikkelingen gestaan, Europese uitgevers heb ik geholpen om hun omslag te maken naar digitalisering en gemeenten heb ik ondersteund in het digitaal en zaakgericht werken. Voor diverse organisaties heb ik flexibel werken gerealiseerd, zowel technisch als op het gebied van mensen en middelen.

Ik kan u helpen om een nieuwe visie te ontwikkelen en een strategie uit te werken die past bij uw organisatie en de situatie waar u vandaag de dag bent. Uw klanttevredenheid brengen we weer omhoog!

Dit is geen standaard oplossing. Maatwerk die is afgestemd op wat uw organisatie nodig heeft, gebaseerd op wat er in de wereld te koop is en de ervaring die ik daarmee heb opgedaan.

Brainstormen

Wanneer u een vraag heeft of ergens mee zit of wanneer u zich afvraagt hoe u een volgende stap moet zetten en of ik wel zou kunnen helpen...twijfel niet. Bel of mail me, des te eerder kunt u een volgende stap maken.

Desnoods brainstormen we vrijblijvend en leren we er samen van. Hoe mooi is dat!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 519 38996